Divine Guidance

De doorbraak die je nodig hebt.

Spiritual

Intuition

Laat jouw leven (& bedrijf) groeien op een natuurlijke, zachte manier en in lijn met jouw vrouwelijke aard.

Als je een gevoelige Ziel bent met een vrouwelijke essentie, kan het traditionele zakendoen dubbel voelen met je waarden en je natuurlijke zelf. Tot het punt waarop je jezelf onbewust tegenhoudt, je vast, verward voelt of jezelf voor de gek houdt.

Dit betekent niet dat er iets mis met je is! Het betekent alleen dat je onderbewustzijn (terecht) bang is dat je jezelf en je ware aard moet onderdrukken om te slagen in jouw privé- en/of bedrijfsleven.

De vrouwen met wie ik werk, zijn op zoek naar een zachtere (zakelijke) benadering. Een die hen in staat stelt hun zachtere, vrouwelijke aard te omarmen en werkt met, niet tegen hun onderbewuste angsten rond zichzelf.

Dit betekent minder intense, “daarbuiten”, op drukte gerichte bedrijfsstrategieën die je uitputten en overweldigen, en meer doordachte, eenvoudige en afgestemde methode die je zenuwstelsel koesteren en jouw waarden ondersteunen.

Ik bied zowel enkele sessies als mentorsessies van 6 maanden aan. Lees verder voor meer informatie over samenwerken en als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Deze sessie is bedoeld voor vrouwen die behoefte hebben aan ondersteuning en duidelijkheid over zichzelf, op een manier die hun vrouwelijkheid, gevoeligheden en hart koestert.

Tijdens deze doorbraaksessie activeer ik jouw bewustzijn dat nu in jouw leven nodig is om te groeien. Waardoor je levensenergie weer stroomt en je de balans in jezelf terug ervaart.

Sessies vinden plaats via zoom. Waarbij je de tijd kunt nemen om te voelen welke oplossingen, processen, praktijken en ideeën voor jou resoneren en ondersteunen. Na het gesprek kun je een week lang contact houden via e-mail om vragen te stellen, ideeën uit te wisselen of opheldering te krijgen over alles wat besproken is.

Waar we op focussen gedurende onze tijd die we samen hebben:

Dit is wat je krijgt...