Divine Mentorship

1 op 1 Feminine Goddess Mentorship

Mentorship

Healing

Laat jouw leven (& bedrijf) groeien op een natuurlijke, zachte manier en in lijn met jouw vrouwelijke aard.

Als je een gevoelige Ziel bent met een vrouwelijke essentie, kan het traditionele zakendoen dubbel voelen met je waarden en je natuurlijke zelf. Tot het punt waarop je jezelf onbewust tegenhoudt, je vast, verward voelt of jezelf voor de gek houdt.

Divine Mentorship is een 1:1 mentorschap van 6 maanden dat vrouwen ondersteunt om zich veilig te voelen in hun vrouwelijke aard, gaven en doel. Dit betekent uitzoeken van externe verwachtingen en tijdlijnen die je zijn opgelegd, en je aangemoedigd en ondersteund voelen op je natuurlijke pad. Het is een prachtig proces van verzachting, overgave en een proces waarmee ik graag vrouwen steun.

We werken met, niet tegen je natuurlijke vrouwelijkheid.

Veel methoden voor genezing/persoonlijke ontwikkeling/coaching zijn gebaseerd op het idee om je te ‘verbeteren’ volgens mannelijk-gerichte normen voor succes. Vrouwelijke genezing is heel anders dan deze werkwijze.

Veel methoden voor genezing/persoonlijke ontwikkeling/coaching zijn gebaseerd op het idee om je te ‘verbeteren’ volgens mannelijk-gerichte normen voor succes. Vrouwelijke genezing is heel anders dan deze werkwijze.

 

Door middel van vrouwelijke genezing richten we ons in plaats daarvan op wat ik natuurlijke genezing noem. Dit lijkt erop dat je afstand neemt van het pushen, forceren en haasten van je groei, en je in plaats daarvan focust op genezing en het herstellen van de verbinding met je vrouwelijke waarde, natuurlijke tempo en dieper spiritueel hart. Het neigen naar je innerlijke vrouwelijkheid, door een energetische, emotionele en spirituele lens, vormt de basis voor al het andere in het leven – maar meestal worden we afgeleid van deze focus omdat we de hele tijd worden afgeleid door externe verwachtingen, doelen en idealen van hoe ons leven eruit zou moeten zien.

 

In plaats van het gevoel te hebben dat je ernaar moet streven om mannelijk gerichte manieren van leven, zijn en relaties na te streven (die vermoeiend en tegen onze principes zijn voor een vrouw met een vrouwelijke essentie), werken we samen om je te helpen je voorzichtig te heroriënteren naar je natuurlijke staat. Deze staat is waar je je veilig voelt om te verzachten in wie je van nature bent, terwijl je veiligheid, geloof en diep vertrouwen in jezelf en het leven creëert.

De Fijnere Details