Van je hoofd naar je hart

Je voelt dat er meer in zit, maar het komt er niet uit.

Soul

Universe

Online Training

Zelfliefde

Dé basis van je enige -meest belangrijke relatie- die met jezelf.

Zelfliefde is houden van jezelf. De kracht van al je andere relaties is precies gelijk aan de kracht van die basis. Om van jezelf te houden is niet alleen maar een stukje advies om je eigenwaarde te stimuleren. Het is de voorwaarde om andere ook écht lief te kunnen hebben.

Door het aanschouwen van anderen naar jezelf leert kennen in plaats van de ander aan te vallen of te willen veranderen. Om dan vanuit rust je eigen keuzes te maken.

Onvoorwaardelijke liefde betekent niet dat je altijd lief moet zijn, dat je positief of spiritueel moet zijn. Het betekent dat alles is wat het is. Als een oceaan die elke golf laat komen en gaan. Je accepteert dus – beter gezegd: juist – je imperfecties.

Je kiest ervoor om van jezelf te houden, ongeacht de omstandigheden.

Gewoon, omdat jij het bent.

Je wilt bijzonder zijn.

Het hoofd zoekt, het hart vindt.

Van je hoofd naar je hart is de béste, diepgaande online training om een sterke basis foundation neer te zetten en daarop de rest van je leven op te bouwen!

Dit is dé online training als je ALLES wilt leren over leven vanuit je hart, luisteren naar je intuïtie & werkelijk doen wat je buikgevoel je vertelt.

Focus, helderheid & vertrouwen, zonder hard té werken! Je lichaam, mind & Ziel verbinden, the key to your succes! Je gaat écht voelen & ook écht actie ondernemen. Het geeft je structuur, houvast & een concreet stappenplan.

HELL YESS! Want alles is mogelijk, ook wat jij diep van binnen verlangt.

Dit is wat je krijgt...